5 grunner til hvorfor du bør kjøpe en massasjestol

massasjestol gode grunner

En massasjestol er en god investering for deg som liker massasje. I de senere årene har den klassiske massasjestolen blitt stadig mer populært. En massasjestol har gjerne flere funksjoner. Før du bestemmer deg for hvilken modell du velger, bør du derfor foreta undersøkelser. Det er mange massasjestoler tilgjengelig i det norske markedet i dag.

De fleste massjestoler leveres med flere funksjoner. Du bør derfor finne en massasjestol som har funksjoner som du setter pris på. Du kan velge blant funksjoner som fotmassasje og massasje på store muskelgrupper. De fleste modellene har mange massasjeputer fordelt i stolen. Det er også mulighet for oppvarming.

Er massasjestol bra for kroppen?

En massasjestol fungerer effektivt for deg som har vondt i ryggen. Hvis du har stiv nakke eller vondt i ryggen får du raskt en lindrende effekt. Ryggsmerter er vanlig å få i løpet av livet. Dette er smerter som gjør det vanskelig å fungere i hverdagen. Med en massasjestol tilgjengelig  får du raskt tilgang til en effektiv massasje.

Hvis du går rundt med ryggsmerter kan du få nedsatt livskvalitet. En massasjestol passer derfor perfekt for deg som ikke ønsker å bruke mye tid på massasje. En god massasje øker blodsirkulasjonen i kroppen. Den er også smertelindrende for de store muskelgruppene. Enkelte massasjestoler gir fra seg varme under behandlingen.

En massasjestol har sannsynligvis helsemessige fordeler som du raskt vil verdsette. Den kan være effektiv for deg som har nedsatt mobilitet. Du trenger ikke å gå langt for å få den massasjen du har behov for. Du kan enkelt sette deg i massasjetolen nå du har behov for det. Når kroppen fungerer som den skal, får du en bedre hverdag.

massasjestol massasje

Spar penger sammenlignet med vanlig massasje

Det er ikke alltid at du har råd til å gå til en profesjonell massør. Det er derfor en fordel å ha en massasjestol stående hjemme. Da kan du sette deg i massasjestolen når du har behov for massasje. Du stiller enkelt inn de funksjonene som du ønsker å bruke. Du får tilgang til en effektiv massasje med en gang.

En massasjestol er en engangsinvestering for deg som liker massasje. Du slipper å betale for en time med massasje, men kan  stedet bruke pengene på noe annet. Før du bestemmer deg for hvilken massasjestol du skal investere i, bør du forete noen undersøkelser. Du får effektive massasjestoler i mange prisklasser.

Du sparer også tid med å investere i en massasjestol. Du slipper å bestille time til en massør som ikke ligger i nærheten av der du bor. I stedet kan du bruke en massasjestol i din egen bolig. Du slipper vonde skulder, nakke og rygg. En massasjestol passer derfor perfekt for deg som tilbringer lange dager på jobb eller foran en PC.

avslapning massasjestol

Velg riktig massasjestol til ditt bruk

Før du velger en massasjestol bør du vurdere flere viktige faktorer. Dette er faktorer som blant annet funksjoner og prisklasse. Det lanseres stadig nye modeller i dag. Du kan derfor velge blant utallige massasjestoler. De mange modellene fungerer ulikt når det gjelder komfort og og effekt på de ulike muskelgruppene.

Dagens modeller leveres med ulike typer funksjoner. Du får massasjestoler som fungerer ved hjelp av vibrering og luft. Du velger selv hvilken styrke du ønsker å ha på massasjen. Du trenger ikke å få massasje på hele kroppen. I stedet kan du velge å få massasje på bare skuldre, rygg eller føtter. Dette passer perfekt for deg med muskelplager.

Før du velger en massasjestol bør du forsøke å sitte i flere modeller. Det kan være lurt å lese en oppdatert test av de massasjestolene som er tilgjengelig i dag. De ulike modellene har unike design og farger. Du kan også oppleve at du får massasjestoler i ulik høyde og bredde. Dette er egenskaper som kan påvirke om du sitter komfortabelt eller ikke.

massasje nytelse

Flere helsemessige fordeler med en massasjestol

En massasjestol har flere gode fordeler for deg som er opptatt av helse. Først og fremst er den effektiv mot ømme muskler. Den lindrer raskt muskelsmerter som du gjerne går med i hverdagen. Du unngår derfor å gå rundt med stiv nakke eller vond rygg. Dette bidrar til at du får en bedre hverdag på sikt.

Hvis du er en av dem som har behov for restituering kan en massasjestol være et godt alternativ. Når du trener jevnlig bruker du gjerne musklene mer enn det du skal. De ulike muskelgruppene har derfor behov for restitusjon. Massasje bidrar blant annet til å forhindre betennelse i kroppen. Du oppretteholder også en bedre blodsirkulasjon.

Du kan planlegge massasjen slik at du får massert alle muskelgruppene på ulike tidspunkt. Dette bidrar til at du ikke får massert ømme muskler som du gjerne trenger litt ekstra tid på. Når du er ferdig med rygg, kan du gå over til nakke eller føtter. Du velger selv hvor lenge du ønsker å få massasje om gangen.

hvorfor massasjestol

En massasjestol kan bidra til reduksjon av stress

Det er ikke nødvendig å bruke lang tid på massasje. En massasjestol gir en effektiv massasje uten at du trenger å sitte lenge. Du bestemmer selv hvilken type massasje du ønsker. Det kan være nok med en timinutters massasje om du har dårlig tid. De fleste modeller kan stilles inn på den tiden som du ønsker.

Du velger selv den funksjonen som passer best. Du kan stille inn funksjonen slik at du får den massasjen du har behov for. Enkelte muskelgrupper brukes mer i hverdagen. Du kan derfor stille inn funksjonen slik at du får en god effekt. Du kan også få en fotmassasje om du ønsker det. Dette er en massasje som fungerer godt for deg som går mye.

Riktig bruk av massasje kan hindre stress i en ellers hektisk hverdag. For mye stress kan føre til stiv nakke og vond rygg. Dette unngår du raskt ved bruk av en massasjestol. Det hevdes at jevnlig massasje hindrer produksjon av hormonet kortisol. Dette hormonet frigjøres når du stresser. En massasjestol er et utmerket alternativ for deg som har behov for massasje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *