Massasjestol – Hva skal du se etter?

massasjestol kjøpsguide

Å gjøre store kjøp kan være litt stressende, og når du kjøper en massasjestol som har flere funksjoner enn telefonen din og som kan koste tre ganger så mye, så vil du være sikker på at du tar det riktige valget.

Derfor har vi laget denne kjøpsguiden.

Det er flere merker og massasjestol type, og hver funksjon er designet for å løse en spesifikk utfordring. Så, hvordan bestemmer du hvilken stol som tilbyr deg det du trenger, og hva er forskjellen på en billig massasjestol kontra en dyr? 

Først begynner du med å forstå det grunnleggende. Her vil vi gå gjennom hva du skal se etter når du kjøper en massasjestol og adressere hver av de viktigste fasettene til denne varen som kan påvirke din beslutning, inkludert pris, programmer, brukerproblemer, helsefordeler osv. Når du skal kjøpe en massasjestol kan det være lurt å se på denne guiden.

Her kan du lese mer om:

Hva er en massasjestol?

Massasjestoler har eksistert langt lenger enn du kanskje tror. Massasjeterapi har vært en praksis i tusenvis av år. Vi har til og med sett det på steder som det gamle Hellas og Egypt. Siden da har massasje blitt brukt til å takle smerter, skader, redusere stress, behandle mild angst, øke avslapning, senke blodtrykket og mye mer.

Fra akupressur og soneterapi til shiatsu og dypt vev, har massasje like mange stiler og teknikker som det er fantastiske funksjoner i massasjestolene våre. Ved rundt 1950-tallet i den mest gjenkjennelige formen, har massasjestoler vokst fra en enkel hjul- og sveivmekanisme til avansert teknologi som bruker elektronisk styrte ruller som kan justere størrelse og form.

Den moderne massasjestolen er en imponerende sammenslåing av innovasjoner og nye designfunksjoner som alle bidrar til målet om å hjelpe deg med å slappe av og nyte en beroligende massasje.

Nå, la oss gå enda itt dypere inn og undersøke de nye funksjonene du finner i de fleste moderne massasjestoler.

Massasjekuler massasjestol ryggen

Vanlige massasjestol funksjoner

Massasjestol Produsenter ønsker alltid å forbedre dybden og nøyaktigheten til kulene for en dypere, mer presis massasjeopplevelse. Med det i tankene ser du at det er stoler som tilbyr tredimensjonal alternativer – 2D, 3D og 4D. Hver av disse rulle mekanismene er designet for å trenge gjennom på forskjellige nivåer.

2D massasjestol

En som ikke bruker massasjestol så ofte eller en som ikke er ute etter en eksepsjonell dyp massasje, vil mest sannsynlig glede seg over en massasjestol med et 2D-system. 2D-massasje systemet er det tradisjonelle designet som har eksistert lengst. Den masserer overflate muskulaturen og ryggen uten å komme dypt til musklene under. Disse rullene er minst intense.

3D massasjestol

Et 3D-massasjesystem tar det et skritt videre og det finnes i de fleste massasjestoler som blir utgitt i dag. Denne gir massasje dypt inn i muskulaturen på skuldrene og ryggen og blir dermed mer intens.

Disse rullene kan stikke lenger ut fra sporet i et forsøk på å massere steder som vanligvis blir neglisjert av den gjennomsnittlige massasjestolen, inkludert øvre nakke og skulderområde.

4D massajsestol

For å få størst mulig penetrasjon og presis massasjebehandling gir 4D-ruller brukerne en dypvevsmassasje. Disse 4D-rullene kan snu og treffe forskjellige vinkler som 3D-rullene ikke kan. Intensiteten av massasjen er relativt konsistent mellom disse to alternativene. Vi tilbyr kun massasjestoler med 4D massasjekuler for optimal behandling.

Når du tenker på disse alternativene, må du huske at mange massasjestoler kan justeres ved hjelp av en fjernkontroll for å kontrollere intensiteten på massasjen, slik at du kan velge hvor langt du vil at rullehodene skal stikke ut. Denne funksjonen vil imidlertid ikke kunne gjøre en 2D-massasje mer intens enn dens evner, og 3D- og 4D-massasjen vil forbli sterk.

For en mer grundig titt, sjekk ut denne artikkelen.

Massasje L track massasjestol

Massasjespor

Det er tre typer massasjespor – S-Spor, L-Spor. I tillegg begynner noen nyere massasjestoler som for eksempel mazzetti massasjestol å kombinere begge disse sporene for å skape en enda bedre massasjeopplevelse for hele kroppen.

S-spor

Det originale spor designet er S-Spor. Denne følger ryggraden og fokuserer på forskjellige områder av ryggen. L-Spor bruker samme spor design i kombinasjon med lengre sporlengde for å ta massasjen et skritt videre.

L-spor

Mens noen S-Spor-designede stoler når lenger opp i nakken din, er det som skille disse sporene evnen til å nå gluten og hamstrings. L-Track, oppkalt etter formen den gjør inne i stolen, strekker seg fra nakkeområdet ned til korsryggen og deretter under gluten og lår.

Denne funksjonen kan være bra for noen som ønsker oppmerksomhet til korsryggen og bena, og som er villige til å betale litt mer for de funksjonene, siden S-Track- massasjestol er ofte dyrere.

For mer informasjon, sjekk ut artikkelen: Alt om massasjespor.

massage chair

Zero Gravity 

Flere og flere ønsker en massasjestol som har en tilbakelent funksjon, også kalt zero gravity. Imidlertid kan ikke alle av dem ligge i null-posisjon. Denne posisjonen, introdusert av NASA, oppnås når beina dine heves til et nivå over hjertet ditt. Hensikten med denne stillingen er å avlaste noe av belastningen på leddene dine som tyngdekraften, og hviler kroppsvekten på baksiden av stolen og få et maksimal utbytte av massasjen.

En mer avslappende, dypere massasje i hele kroppen oppnås gjennom denne optimale stillingen. Det er flere massasjestoler som automatisk hviler på denne stillingen når du velger et bestemt program.

Hvorfor er en Zero Gravity massasjestol bedre enn en tradisjonell massasjestol?

Som du nå sannsynligvis kan gjette, er tyngdekraftsfunksjonen noe som gjør en massasjestol vel verdt den økte prislappen. Du vil få en massasjestol som er i stand til å lene deg tilbake til en stilling som ikke bare er bra for en dypere massasje, men posisjonen kan også hjelpe ryggraden og leddene til å dekomprimere, noe som lindrer ryggsmerter og leddstivhet. Gravitasjonsposisjonen antas også å være den posisjonen som legger minst mulig press på korsryggen.

Mazzetti massasjestol tilbyr selvfølgelig denne funksjonen slik at du får best mulig opplevelse når du nyter en deilig massasje fra en massasjestol.

Les mer om Zero Gravity.

Fot- og leggmassasje

Fot- og legg-massasje har blitt en favoritt for mange forbrukere og finnes nå ganske ofte i en mellomstor til stor massasjestol. Hvis du står på beina hele dagen eller jobber i en fysisk krevende jobb, kan en fotmassasje gjøre kvelden din mye bedre. Sjekk ut Mazzetti massasjestol som er tilgjengelige her og tilbyr fotsoneterapi-funksjon.

Det er flere stoler som tilbyr avansert soneterapi massasje for føttene, og flere flere som også tilbyr en massasjespute legg-massasje. Denne behandlingen kan fjerne smerter og øke sirkulasjonen til underekstremiteter.

Mange av fot- og legg massasjekulene kan også justeres for intensitet, og noen tilbyr en automatisk justering av benstøtten. På denne måten kan du være sikker på at massasje plassering og styrke er akkurat det du vil at den skal være.

For mer informasjon om denne funksjonen, klikk her.

Massasjestol – Oppvarming

Varme og massasje gir lignende fordeler, og når de kombineres, kan disse to terapiene bygge opp hverandre for å gi en enda bedre opplevelse. De jobber begge for å forbedre blodstrømmen, og massasje kan hjelpe til med å kvitte kroppen med oppbygde giftstoffer. Sammen fungerer den forbedrede sirkulasjonen for å frigjøre giftstoffene enda bedre.

I tillegg arbeider både massasje og varme for å forbedre muskelfleksibiliteten som kan bidra til å redusere smerte og begrense mobilitet. Leddgikt, dype vevskader, betennelser og muskelstivhet kan alle bli hjulpet av en oppvarmet massasje.

Mazzetti massasjestol tilbyr varmeterapi. Standard for massasjestoler er korsrygg, der varmeelementene er plassert i korsryggen.

Det å føle deg veldig varm mens rullene masserer knutene dine, er en virkelig fantastisk følelse. Lær mer om fordelene med varme her.

Massasjestol lufttrykksmassasje

Lufttrykks massasje – Massasjeputer

En kompresjons massasje med massasjeputer virker ofte til brukerens ekstremiteter ved hjelp av et system innebygd i stolen. Denne typen kompresjons massasje kan bidra til å lindre stivhet og øke blodsirkulasjonen. Kompresjons massasjen kan også stimulere lymfesystemet til å fjerne giftstoffer fra kroppen omtrent som en tradisjonell massasje kan.

Du kan vanligvis justere intensitetsnivået til luftkompresjon massasjen, og noen ganger kan du målrette dem mot bakrullene ved å bruke de manuelle kontrollene. Du kan også finne en massasjestol som bruker massasjesputene til å holde deg på plass for et strekkprogram eller tilby en hoftepress.

Denne milde klemteknikken er flott for å adressere større områder som hele armen eller benet. Det kan også justeres for å produsere en fastere massasje teknikk.

Hvordan skiller lufttrykk massasje seg fra andre massasjeteknikker?

massasjeputer gir kompresjons massasje, i motsetning til valsene som elter, ruller eller tappes. Mens massasjeputer kan simulere disse teknikkene ved raskt å blåse opp og tømme ut luft, utfører rullene vanligvis disse handlingene.

Når du utfører massasjen, blåses opp putene rundt det målrettede området, som armen eller hånden, og komprimerer den ved å presse ned og deretter slippe. Intensiteten varierer avhengig av hvor mye puten er oppblåst. Massasjestolen vår har så mange som 22 massasjeputer som kan justeres etter muskelgruppe og styrkenivå.

Lær mer om Lufttrykks massasje her.

massasjestol body scan

Body Scan – Teknologi

Body Scan teknologi gir brukerne den mest nøyaktige, presise massasjen som er personlig tilpasset din spesifikke kroppsstørrelse og form. Kroppsskanning fungerer ved å bruke sensorer og moderne teknologi for å registrere størrelsen, formen og kurvene til hver bruker. Dette gjør at stolen kan tilpasse massasjen etter dine behov, og sørger for at rullene treffer alle de riktige punktene.

Du kan fortsatt justere intensitet og plassering hvis du også vil gjøre endringer.

Body scan er en standard funksjon i de fleste massasjestoler som utgis i dag. 

For å lære mer om kroppsskanning, klikk her.

Zero Space

Plassbesparende teknologi er designet for å krympe mengden plass du trenger for å tilbakestille en massasjestol. Det er flere modeller tilgjengelig som kan plasseres kun noen få cm fra veggen. Dette kan være perfekt når du har et mindre rom, og betyr at du ikke trenger å stikke stolen mange meter fra veggen.

Noen massasjestoler krever bare noen få centimeter for å ligge, i mens noen fortsatt trenger rundt 30 cm, så det vil være viktig å se etter stoler med den plassbesparende funksjonen hvis plassen din er begrenset.

Mazzetti massasjestol kan du plassere kun 10 cm unna veggen, og du vil fortsatt kunne benytte deg av alle funksjonene.

For mer informasjon om plassbesparelse, sjekk ut denne artikkelen her.

Mazzetti musikk

Bluetooth 

Når vi går inn i en tid med smarttelefoner, begynner mange produsenter å lage stoler med Bluetooth for å forbedre brukeropplevelsen. Det er flere massasjestoler som tilbyr innebygde høyttalere og synkroniseringsteknologi som lar deg lytte til favorittmusikken din, lydbok eller podcast rett fra din massasjestol.

Lær mer om Bluetooth-funksjonalitet

Justerbar intensitet

Folk liker forskjellige massasjer, og i tillegg liker folk forskjellige massasjer på forskjellige dager. Derfor gir de fleste stoler på markedet i dag justerbar intensitet, hastighet, posisjon og lengde på massasjen din. Målet er å gi så mye tilpasning som mulig for å holde hver bruker fornøyd med sin opplevelse.

Massasje Intensiteten varierer også fra massasjestol til massasjestol. Mazzetti massasjestol har et bredt utvalg av ulike variasjoner slik at du kan tilpasser massasjen så mye som mulig utifra behandlingen du ønsker.

Velg riktig massasjestol for deg

Når du skal velge en massasjestol, må du ta i betraktning alle ovennevnte funksjoner og hvilket formål du vil at stolen din skal tjene, samt noen flere ting for å sikre at du er fornøyd med kjøpet av din splitter nye massasjestol.

Hvilke funksjoner fra listen ovenfor er de viktigste for deg? Lag en liste som du kan beholde når du sammenligner stoler. Også, hvilke områder av kroppen din trenger mest oppmerksomhet, og hvilke typer massasje liker du?

Massasjestol - hvilken skal jeg velge

Pris

Når du kjøper noe, spesielt en så eksklusiv vare som en massasjestol, er prisen en viktig faktor. Vi vil at du skal vite den virkelige verdien av å kjøpe en massasjestol kontra å få en vanlig massasje. 

Massasjeterapeuter vs Massasjestol

I gjennomsnitt koster en massasje omtrent 10-15 kroner (nybegynner nivå). Begynn å se på eksklusive spa-steder, og prisen stiger raskt. Det kan være måter å få prisen litt billigere gjennom kuponger og annonser, men når du først er en engasjert kunde, vil salgene forsvinne.

Du må også ta i betraktning at de første 5 til 10 minuttene av massasjen din bare begynner å slappe av, og ikke fullt ut omfavne massasjen før rundt 15 minutter. Så 60 minutters massasjen din har nettopp blitt 45 minutters avslapning. I tillegg sies det at massasjeterapi er best når du skal benytte deg av det flere ganger i måneden.

Dette kan skape en kostbar, svært tidkrevende prosess. Helt motsatt av å slappe av.

La oss nå se på en massasjestol. Prisen på en massasjestol kan variere ganske bredt, avhengig av hva du vil, men for eksempel mazzetti massasjestol koster kr 34 990.

La oss si at du gikk på en 90-minutters massasje hver uke i et år. Du vil ende opp med å bruke over 70 000, og det er beregnet på 15 kroner per minutt.

 I stedet kan du bruke 15 minutter om dagen, hver eneste dag, i din splitter nye massasjestol. Hvis du hadde mulighet til å gå til et spa i 15 minutter om dagen, selv til 15 kroner per minutt, ville det fortsatt være 1575 kroner i uken og over 80 000 kr på et år.

Du kan få en utrolig massasjestol for pengene. En stol som er beleilig plassert hjemme hos deg, så det er ikke nødvendig å kjøre til massasjen din. Du ville tjent opp pengene dine på bare ett halvt år, og en massasjestol har en utrolig lang holdbarhet.

Massasjestol finansiering

Tilgjengelighet

Nå som vi har diskutert prisen, så er det på tide å se på tilgjengelighet. La oss reise tilbake til spaet. Du har funnet et populært sted med gode terapeuter. Alt begynner bra med de første avtalene, men du må planlegge en ny time og kan ikke få tid når det passer deg best.

Deretter finner du ut at de er stengt på søndager eller stengt før du går fra jobb. Nå er det å skaffe seg en avtale plutselig blitt en jobb. Til slutt, en dag våkner du med stiv nakke og lurer på om du kan komme inn for en rask 20 til 30-minutters økt.

Dessverre har ikke dette populære massasjestedet noe tilgjengelig, men de ser deg neste tirsdag. Dette problemet forsvinner umiddelbart når du har en massasjestol hjemme. Du kan hoppe raskt inn i en 5-minutters økt før jobb, eller du kan bli i hele 30 hver dag etter jobb. 

Avslutt en lang dag med en avslappende massasje rett i stuen din. Når du kjøper en massasjestol, får du tilgang til den når du virkelig trenger den. Det beste er at du ikke trenger å prøve å tilpasse den til andres tidsplaner.

Finansiering

En annen ting å huske på når du er på markedet for å kjøpe en massasjestol kontra å bruke penger hver måned på en massasjeavtale, er det faktum at du kan finansiere din massasjestol når du handler hos oss.

 Vi tilbyr klarna betaling både til bedrifter og privatpersoner. Dette finansieringsalternativet har forskjellige vilkår og lengder til forskjellige priser, så det er nok å velge mellom når du trenger hjelp til å kjøpe massasjestolen.

Helsefordeler

En massasjestol gir deg ikke kun en avslappende opplevelse. Det er flere helsemessige fordeler ved å motta en massasje regelmessig, og mens mange antar at det er best for sports- eller treningsskader, er det så mye mer enn det.

Massasjeterapi kan hjelpe til med angst, hodepine og stressrelatert smerte. Det har også vært effektivt for mer betydningsfulle helseproblemer. Faktisk har studier vist at massasje kan regulere blodtrykket og øke hastigheten på utvinningen etter en skade. Du vil ikke bare få en avslappende opplevelse, du vil forbedre livskvaliteten din.

Ryggsmerte

Siden massasje ikke er invasiv og ansett som en svært lav risiko for folk flest, kan det være en stor lettelse for ryggsmerter. I tillegg til fysiske fordeler, har det vist seg at visse typer massasje hjelper psykologisk gjennom avslapning og økt produksjon av kroppens følsomme kjemikalier, endorfiner.

Dette kan være nyttig for mennesker med både problemer i ryggen forårsaket av skader og pågående ryggsmerter. 

Chromoterapi

Chromoterapi er også kjent som fargeterapi og er en alternativ medisinmetode som brukes til å indusere avslapning. I en massasjestol er fargen blå eller varm gul og er plassert på siden av stolen. Denne funksjonen blir lagt til i nyere modeller.

Hva gjør den?

Chromoterapi-lys avgir en myk nyanse inn i rommet der massasjestolen din er satt opp. Når du slår av lysene, skaper denne fargen en ny avslappende atmosfære som hjelper deg med å frigjøre stresset og produsere de avslappende hormonene. Dette tillegget er bare en måte massasjestoler skaper en helhetlig massasjeopplevelse.

Det kan være veldig avslappende å få den glødende fargen til å skinne i et svakt rom mens du mottar får behandling av en massasjestol.

Inversjonsterapi

Det er ikke så vanlig å finne en massasjestol som  tilbyr zero gravity-funksjonen, og den har blitt ganske populær. En ny funksjon som blir lagt til dette allerede fantastiske alternativet er inversjon funksjonen. Selv om det kan høres likt ut, er det faktisk ganske annerledes.

Inversjon lener stolen faktisk tilbake til under vannrett slik at selve kroppen er noe invertert, akkurat som navnet tilsier.

Inverter betyr “å snu opp ned”, og en inversjonsmaskin er designet for å snu brukeren slik at hodet er nede og føttene er oppe. Dette kan hjelpe ryggraden til å strekke eller dekomprimere med den hensikt at det vil lindre ryggsmerter.

Mange kiropraktorer og fysioterapeuter bruker inversjon for å hjelpe sine klienter, og mange av disse klientene har snakket positivt om praksisen.

Nå begynner massasjestoler å innlemme denne funksjonen i designet for å hjelpe brukerne sine til å oppleve et enda større nivå av ryggdekompresjon.

Når du sitter i en massasjestol med denn funksjonen, vil det føles ut som om du lener deg  tilbake, som i tyngdekraften, og deretter fortsetter å avta ytterligere til du er forbi 180-gradersmerket. Du kan føle at du skal gli av stolen, men massasjeputene som holder deg på plass, vil sikre at du ikke gjør det.

Musikkterapi

Det er mange fordeler med å innlemme musikk under massasjen. Flere studier viser at å lytte til beroligende naturlyder og avslappende musikk øker serotoninnivået. Science Daily gjorde en kontrollert studie som viste en betydelig reduksjon i stress, angst og depresjon etter to ukers musikkterapi.

Du lurer kanskje på hvordan det gjelder massasjestol? Det antas lett at en massasje vil slappe av i kroppen din, men med innarbeidelsen av musikk kan du nå slappe av mentalt også.

Massasjestol utstyrt med et musikksystem som spiller gjennom massasjen din blir stadig mer populære. Du kan koble til enheten eller dra nytte av Bluetooth som noen stoler tilbyr og nyte fordelene med musikkterapi under massasjen.

Massasjestol - gravid

Hva om jeg er gravid?

Hvis du bruker en massasjestol eller vurderer å kjøpe en, men er bekymret for å bruke den mens du er gravid, har vi gode nyheter. En massasjestol kan være flott når du er gravid, og så lenge du tar de samme forholdsregler som du ville gjort når du ønsker å få massasje fra en terapeut, bør du ha det bra.

Den største bekymringen når du mottar en massasje når du er gravid, er at bevegelser eller stimulering av noen trykkpunkter kan forårsake problemer med graviditeten eller forårsake for tidlig fødsel. Det er derfor det anbefales å vente til du er omtrent seks måneder før du får massasje, og muligens også å unngå ankel-området, fordi det er her noen av disse trykkpunktene ligger.

Noen gravide mennesker kan også lure på hvordan vibrasjonsfunksjonen i en massasjestol fungerer, og dette er ikke mer skurrende som går en rask spasertur eller en lett joggetur. Som med vibrasjonene, viser ingen vitenskapelig forskning at bruk av massasjestol før fødselen kan forårsake spontanabort.

Når du snakker om varmeelementer som er tilstede i en massasjestol, er det lite sannsynlig at de er skadelige, ettersom de retter varmen mot ryggen eller muligens til legger og føtter. Dette vil neppe øke den totale kroppstemperaturen slik badestamp eller badstue vil være som bekymring for gravide mennesker.

Som du kan se, er det sannsynlig at det ikke er noen problemer å bruke en massasjestol, men hvis du er bekymret, kan du alltid vente til graviditeten er fullstendig etablert.

Fordeler med massasjestoler under graviditet:

Ryggsmerter

Et av de vanligste problemene som er rapportert under graviditet er ryggsmerter. En massasjestol, med eller uten varmefunksjon, kan hjelpe til med å lindre noe av dette ubehaget. De fleste gravide mennesker opplever dette i korsryggen, og mange finner at rullene i en massasjestol gir lindring når de bruker body scan til å plassere dem riktig.

Humørsvingninger

Smerter og generell følelse av ubehag assosiert med sen graviditet kan føre til dårlig humør. Noen få minutter i en massasjestol kan ikke bare lindre noen av disse smertene, men også forbedre humøret ditt.

Ingen kremer

Gravide mennesker utvikler ofte en hyperfølsom luktesans, og i motsetning til kremer, oljer som brukes på et spa, krever bruk av massasjestol ingen form for salve. Dette kan være gunstig når du er gravid, fordi visse lukter kan påvirke magen din på en dårlig måte. Som en som ble kvalm av munnvann, er dette veldig tiltalende.

Styrker immunforsvaret ditt

Noen studier har vist at å få massasje kan styrke immunforsvaret. Massasjeterapi stimulerer de hvite blodcellene og hjelper til med å produsere flere lymfocytter, som hjelper deg med å beskytte kroppen mot virus.

Massasjestol er en fin måte for gravide mennesker som elsker massasje, å få alle fordelene med en terapeutisk massasje i hjemmet sitt.

Når smerter eller andre symptomer forbundet med graviditet blir for mye å bære, kan noen få minutter med avslapning i en massasjestol gjøre en stor forskjell.

Massasjestol skade

Hva om jeg er skadet?

Mange bruker massasje som behandling når de tar seg av en mykvevsskade. Mens skjelettskader faktisk drar nytte av massasje, må riktig forholdsregel og protokoll brukes hvis du skal forbedre skaden.

For enhver form for skade anbefales det at du venter i minst 48 timer, noen ganger opptil 72 timer, før du deltar i noen form for massasje. Spesielt ved akutte skader, for eksempel en belastning eller forstuing, må du følge R.I.C.E. program for hvile, is, kompresjon og høyde først.

Hvis hevelse og smerte vedvarer etter to hele dager, må du vente massasje og snakke med en lege hvis du ikke allerede har gjort det.

Hvis du har en skjelettskade, kontakt en massør eller fysioterapeut om personlig, indirekte massasje for å oppmuntre blodstrømmen og ytterligere redusere hevelse. Siden denne typen skader varierer betydelig mellom tilfeller og mennesker, anbefales det at du unngår å bruke en massasjestol på disse områdene og i stedet konsultere en profesjonell for å møte dine spesifikke behov.

Når du har godkjent av en profesjonell for å få massasje, trenger du bare å lytte til kroppen din og lette deg inn i en rutine som fungerer for deg. Mange massasjestoler har luftkompresjon som bruker målrettede luftceller til å presse og frigjøre. Dette er ofte ideelt siden de ikke bruker presist trykk.

Når du har blitt vant til dette programmet, kan du oppgradere til svensk massasje og teste hvordan det føles. Dette kan også oppmuntre til forbedret sirkulasjon slik at kroppen din kan gro fra skaden.

Hvis du føler smerte når du bruker en massasjestol på eller rundt det skadede området, må du avbryte bruken og enten prøve en annen massasje metode som unngår skaden eller ta en pause.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *