Kroppsskanning

Kroppsskanning

Når du ser etter en massasjestol, tilbyr nesten alle modeller som er utgitt i dag kroppsskanning. Denne funksjonen er nyttig fordi den gjør at stolen kan finne din riktige størrelse og form for å gi en personlig massasje. Men hvordan fungerer det?

Det er det vi er her for å vise deg. For det første er det to typer kroppsskanning, men begge involverer høyde. Imidlertid innebærer ingen kroppsskanning vekt eller bredde.

Kroppsskanning

massasjekulene på baksiden av stolen som utfører elting, tapping og kombinasjons-massasje har også en sensor som oppdager trykk. Når den ruller opp / ned på ryggen, vil den nå toppen av skuldrene. Her vil det ikke leses noe press. Stolen vil markere dette øverst i massasjesyklusen og vil stoppe her basert på individets høyde.

Når du sitter i massasjestolen, vet den hvor bunnen din er, så alt du trenger å måle er hvor skuldrene er. Det er virkelig så enkelt. Stolen vil også bruke denne målingen for å styre breddeinnstillingene. Hvis du trenger å gjøre justeringer, er det vanligvis en måte å gjøre det fra fjernkontrollen.

Sjekk ut Mazzetti massasjestol som tilbyr kroppsscanning for optimal massasje. For flere tips om hva du skal se etter når du skal velge massasjestol – Sjekk ut massasjestol kjøpsguide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *