Lufttrykks massasje

lufttrykks-massasje

Er lufttrykk-massasje gunstig?

Massasjestoler er fantastiske. De gir deg sjansen til å nyte alle fordelene som er rettet mot massasje i ditt eget hjem. Etter hvert som massasjestoler har blitt mer og mer avanserte, har de begynt å innlemme bedre funksjoner, for eksempel lufttrykk-massasje.

Airbag kompresjons massasje finnes i mange massasjestoler som et kompliment til massasjekulene. Nedenfor vil vi gå gjennom fordelene med denne typen massasje og hvordan den fungerer.

Hva er massasjeputene i massasjestoler?

Massasjeputer introduserer en ny massasje teknikk i massasjestolen din. massasjeputer finnes vanligvis i områder som skuldre, nakke, armer, ben og føtter. De kan vanligvis treffe steder der kulene ikke når.

Noen massasjeputer kan også være plassert i massasjestolen for å oppnå rotasjon, for eksempel korsryggen. Dette fungerer ved å bevege hoftene i vekslende mønstre som kan bidra til å strekke korsryggen og forbedre justeringen.

Hvordan skiller lufttrykk-massasje seg fra andre teknikker?

En massasjepute kan gi en kompresjonsmassasje som er annerledes enn å elte, rulle eller trykke. De kan simulere området på en lignende måte ved raskt å blåse opp og tømme ut luften, noe som kan gi brukerne den massasjen de ønsker i områder som armene dine der du ikke kunne plassert massasjekuler.

Massasjesputene blåses opp rundt området – for eksempel armen din – og komprimerer den. Du kan variere intensiteten, og hver massasjestol vil gi litt forskjellige oppsett.

lufttrykk-massasje massasjeputer

Hva er helsemessige fordeler?

Kompresjon er en trygg, ofte brukt teknikk som kan øke blod- og lymfestrømmen. Du har sannsynligvis hørt om kompresjonssokker som hjelper til med dette, vel, de generelle fordelene med en lufttrykk-massasje er like.

lufttrykk-massasje hjelper til med å forbedre sirkulasjonen mens den også masserer muskler som kan slappe og hjelpe kroppen til å kvitte seg med giftstoffer.

Hevelse kan også reduseres med lufttrykk-massasje. Komprimering av vev forbedrer lymfestrømmen. Lymfevæske huser cellene våre. Ved å stimulere flyten kan massasjen minimere eller redusere hevelse. Det kan til og med forhindre hevelse i å komme tilbake.

I tillegg, når du forbedrer blodstrømmen, kan du hjelpe en skade til å gro raskere fordi den økte sirkulasjonen hjelper næringsstoffer og oksygen å strømme raskere inn i vevet.

Hvilke stoler gir lufttrykk-massasje?

Sjekk ut Mazzetti massasjestol med 22 innebygde massasjeputer som gir optimal lufttrykk-massasje . For flere tips om hva du skal se etter når du skal velge massasjestol – Sjekk ut massasjestol kjøpsguide.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *