Massasjestol – Bluetooth

Mazzetti musikk

Bluetooth-tilkoblinger er rundt oss, og de nyeste massasjestolene er nødt til å tilby en Bluetooth-tilkobling for å være konkurransedyktig. Vi vil høre musikken vår, lytte til podcast eller høre på beroligende lyder i mens vi får massasje. Ved å koble telefonen eller smartenheten til massasjestolen med Bluetooth kan du gjøre nettopp dette.

Hvorfor tilby Bluetooth?

Enten du vil lytte til din favoritt meditasjon eller musikk, en podcast eller holde en samtale på telefonen, kan du oppleve klar lyd gjennom høyttalerne av høy kvalitet i nakkestøtten til en massasjestol som tilbyr dette. I tillegg, fordi telefonen din synkroniseres med massasjestolen uten ledninger, trenger du ikke å administrere dem under en massasje eller risikere at ledningene blir sammenflettet når stolen skifter stilling.

Stoler med Bluetooth tilbyr vanligvis også utrolige lydsystemer pakket inn i en liten plass. Lyden fra dem er rettet mot hodet ditt for å redusere bakgrunnsstøy, og dette tillegget av musikk til massasjen kan øke avslapningen og forberdre opplevelsen. 

Musikkterapi

Musikkterapi er en bevisbasert, klinisk intervensjon som bruker musikk for å skape en terapeutisk effekt. Det kan utføres av en profesjonell, men du kan også nyte fordelene til en viss grad når du bruker det selv, nemlig gjennom en massasjestol med denne teknologien.

Musikkterapi kan adressere fysiske, emosjonelle, kognitive og sosiale aspekter. lyden av musikk påvirker hjernen og kan bidra til å forbedre humør, avslapning, og sammen med massasje hjelper symptomer på angst eller depresjon.

Synkroniseringsfunksjon

Så, hva har dette med en massasjestol å gjøre? Vel, et fantastisk alternativ som flere Bluetooth-massasjestoler tilbyr er synkroniseringsprogrammet. Dette lar deg selvfølgelig lytte til musikken din mens du masserer, men det lar deg også programmere en massasje for å fungere sammen med musikken din, som masserer deg i takt med musikken. 

Stoler utstyrt med et lydsystem blir stadig mer populære, og å ha et Bluetooth-alternativ gjør det mye bedre. Nyt noen av fordelene med musikkterapi under massasjen, og føl det enda dypere når du kombinerer det med synkroniseringsprogrammet.

Massasjestol med Bluetooth

Det er flere fantastiske stoler som tilbyr denne funksjonen, og mazzetti massasjestol er en av dem.

Mazzetti  massasjestol er en favoritt og bestselger og dette er fordi dfen tilbyr flere utrolige funksjoner, inkludert et Bluetooth-lydsystem. Du kan forbedre massasjen med favorittlåtene dine, en podcast eller en avslappende lyd. Det tilbyr også plassbesparende teknologi, 3D massasjevalser, SL-Track teknologi og mye mer.

For flere tips om hva du skal se etter når du skal velge massasjestol – Sjekk ut massasjestol kjøpsguide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *