Forskjellen mellom 2D, 3D og 4D massasjestol

4d massasjestol

Massasjestol produsenter er kontinuerlig på utkikk etter forbedringer i dybden og nøyaktigheten til massasjekulene for å gi bedre og mer nøyaktige massasjer. De fleste av dagens massasjestoler tilbyr nå tre dimensjonsalternativer – 2D, 3D og 4D. Hver av disse rullemekanismene fungerer på forskjellige nivåer og er riktig for en bestemt type person. 

Sjekk ut hva som gjør dem forskjellige nedenfor:

2D massasjekuler

En uformell bruker eller noen som ikke er ute etter en eksepsjonell dyp massasje, vil mest sannsynlig nyte en massasjestol som tilbyr et 2D-system. 2D-massasjesystemet er dey tradisjonelle designet som har eksistert lengst. Den masserer overflatemuskulaturen og ryggen uten å komme dypt til musklene under. Disse rullene er minst intense.

Som du forstår, så er dette den enkleste, vanligste massasjestolen på markedet. Under massering beveger rullene seg opp og ned og til venstre og høyre. Du kan justere hastigheten, og noen lar deg justere dybden.

Selv om dette er det mest grunnleggende, er disse rullene gode til å tilby en avslappende opplevelse. De er også vanligvis den rimeligste typen massasjestol.

3D massasjekuler

Et 3D-massasjesystem tar alt et 2D-system tilbyr et skritt videre, og finnes i de fleste massasjestoler som blir utgitt i dag. Disse masserer dypt inn i skuldrene og ryggen, og trenger godt inn i musklene. Dette gjør det mer intenst.

Disse rullene kan stikke lenger ut fra sporene og nå steder som vanligvis blir neglisjert av gjennomsnittsstolen, inkludert øvre nakke og skulderområde.

Dette er den enkleste, vanligste massasjestolen på markedet. Under massering beveger rullene seg opp og ned og til venstre og høyre. Du kan justere hastigheten, og noen lar deg justere dybden.

Dette er en av de dyreste massasjestolene på markedet. Er de faktisk verdt kostnaden? Det er virkelig opp til kunden. En 3D massasjestol  kan gjøre noen ting som en “D-stol ikke kan, og brukeropplevelsen er noe helt annet

4D massasjekuler

4D massasjestoler tar massasje til et nytt nivå! Den gir den beste behandlingen og går enda dypere inn i muskulaturen enn det en 3D massasjestol gjør. Det er ikke så mange stoler i dag som tilbyr 4D massasje, da dette er en nyere teknologi.

Så dette er de grunnleggende forskjellene mellom 2D, 3D og 4D massasjestoler samt fordeler og ulemper.

Når du er ute etter en massasjestol, er dette nyttig informasjon. I tillegg kan du sjekke ut vår massasjestol kjøpsguide for å hjelpe deg med å se nærmere på alle funksjonene du bør vurdere når du kjøper en massasjestol.

Massasjen du ønsker, kan du nå få i ditt eget hjem. La oss hjelpe deg med å gjøre den drømmen til virkelighet. Kontakt oss for mer informasjon eller hvis du har spørsmål. Vi er tilgjengelige via telefon eller e-post.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *