Ulike Massasjespor – Massasjestol

massasjespor

Hvis du har gjort litt massasjestol research, har du sannsynligvis møtt ordene S-spor L-spor og SL-spor. Noen ganger, selv om du har undersøkt stoler, kan det være veldig utfordrende å si forskjellen mellom dem. Her vil vi snakke om hva som skiller hvert spor og hvordan de er designet for å betjene massasjebehovene dine.

Hva er et massasjespor?

En massasjestol har et langt rullespor som strekker seg fra hodet ned til korsryggen, og i noen modeller glutes og hamstrings. Sporet ligner et togspor fordi det styrer rullene opp og ned bak.

Når du får en massasje fra en massasjestol, er det disse rullene som gjør det meste av arbeidet, spesielt på ryggen. Kulene glir langs sporet, og basert på formen kan de arbeide forskjellige områder.

Det er her S vs. L og SL-spor spiller inn. I tillegg er det 2D-, 3D- og 4D-spor. Hvis du leter etter mer informasjon om dem, kan du klikke her.

S-spor

I dag er det vanligste sporet S-Track. Den er oppkalt etter formen på den menneskelige ryggraden, siden når du ser på den fra siden ser den ut som bokstaven S. S-Spr-rullene beveger seg opp og ned på ryggen og vil ikke miste kontakten fordi de følger den naturlige krumningen av ryggraden.

Den beveger seg mer fremover i nakken og korsryggen og kommer litt tilbake i midtryggen og halebenet. Denne teknologien muliggjør den mest komfortable og mest effektive massasjen.

Ryggen består ikke av rette linjer, så du vil ikke at sporet skal være en rett linje. Det ville være ekstremt ubehagelig hvis rullene bare gikk opp og ned og ikke tok hensyn til den menneskelige formen.

L-spor

L-Spor ble presentert for noen år tilbake og demonstrerte evnen til å massere nedover ryggraden i tillegg til under setet for å nå glutes og hamstrings. Inada het den første produsenten som presenterte dette til markedet.

Inada tok seg tid til å perfeksjonere stolen, og som et resultat introduserte Infinite Therapeutics, eller Infinity, sin Iyashi-modell, som ble den første kommersielt tilgjengelige massasjestolen med L-Track.

Flere og flere modeller har kommet ut siden den gang, og nå har de kommet enda lengre i utviklingen. Mazzetti massasjestol for eksempel benytter seg av den nyeste SL-Spor teknologien, som er en kombinasjon av L-Sporer og SL-Sporer. 

SL-Spor

Du finner ikke en bedre massasjestol enn den med SL-sporer. Et spor som kombinerer S-Sporer og L-Sporer gir deg funksjonene til begge sporene og kombinerer disse med et overlegent resultat. 

Denne teknologien har blitt presenterer til markedet i nyere tider, og en massasjestol som tilbyr dette er naturligvis litt dyrere enn andre massasjestoler. Likevel kan du være sikker på at med en SL-Spor massasjestol, vil du kunne nyte den mest optimale massasjen som er mulig å oppnå. 

S-Spor vs. L-Spor vs. SL-Spor

Når du sammenligner modeller, kan du tenke på det på denne måten. L-Spor er en forlengelse av S-Spor som masserer rumpe og toppen av hamstringene. Det er fortsatt et kontinuerlig rullespor som etterligner ryggraden.

Rullene masserer glutes, piriformis og hamstrings like kraftig som nakken, midten av ryggen og korsryggen der tidligere disse områdene ble ivaretatt av massasjeputer.

Hvis du lider av tette eller såre glutes, eller hvis du har piriformis syndrom eller isjias, kan du finne L-Track som en fantastisk funksjon.

SL-sporer kombinerer begge disse sporene og gir den ulitmate massasjeopplevelsen. Her får du alle fordelene fra L-Sporene, samt alle fordelene fra S-sporene, kombinert i et spor.

For flere tips om hva du skal se etter når du skal velge massasjestol – Sjekk ut massasjestol kjøpsguide.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *