Fot- og leggmassasje

fot- og leggmassasje

Få ting i livet føles like bra som en fotmassasje etter en lang dag på jobb. Heldigvis kan du nå få en fantastisk fot- og leggemassasje i ditt eget hjem. Ingen behov for fagpersoner eller en frivillig. Når du leter etter en massasjestol med fot- og leggmassasje, er det flere som tilbyr denne funksjonen. Faktisk er det så mange forskjellige stiler tilgjengelig at det kan være vanskelig å velge det som passer best for deg. Vi kan hjelpe. La oss se på fot- og leggmassasje i en massasjestol og hvordan den kan variere fra stol til stol.

Fordeler med fotmassasje

Siden føttene våre bærer en utrolig belastning av å holde oss oppe og holde balansen, kan de bli overarbeidet, veldig enkelt. Vi tenker ikke på det fordi vi takler det hver dag, men alle som har hatt en god fotmassasje kan fortelle deg at det føles bedre enn de fleste ting i denne verden.

En vanlig fotmassasje sammen med soneterapi kan bidra til å fremme fysiologisk og fysisk helse. Soneterapi er en eldgammel praksis som bygger på ideen om at det er reflekspunkter i føttene som kan stimulere kroppens forskjellige organer og kjertler.

Noen av de mange helsemessige fordelene med fotmassasje og zoneterapi inkluderer:

Forbedret sirkulasjon: Kun 10 minutter om dagen kan du forbedre sirkulasjonen med soneterapimassasje.

Økt avslapning: En zoneterapimassasje kan være utrolig beroligende etter en lang dag og kan forbedre trivsel og til og med hjelpe oss til å hvile bedre takket være forbedret sirkulasjon og beroligende effekter.

Redusert smerte i hele kroppen: Hvis du gjør det nøye, behandler zoneterapi smerter, inkludert hodepine, til og med migrene, nakkesmerter og ryggsmerter.

Forbedrer humøret: Fotmassasje og zoneterapi kan styrke humøret vårt og til og med mildt hjelpe til med depresjon i forbindelse med full kroppsmassasje.

Gjør føttene sunnere: Ved å stimulere musklene i føttene kan du redusere stivhet og smerter i anklene eller hælene. Selv en 5-minutters fotmassasje hver dag kan forbedre ankelstyrken og fleksibiliteten, noe som igjen bidrar til å forhindre skade.

Reduserer hevelse: Når vi holder på væske i føttene og anklene, som for eksempel under graviditet, kan en vanlig fotmassasje minimere hevelsen.

Mazzetti massasjestol tilbyr en av markedets beste fot- og leggmassasje!

For flere tips om hva du skal se etter når du skal velge massasjestol – Sjekk ut massasjestol kjøpsguide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *