Varmeterapi

Varmeterapi

En av de beste følelsene i verden er den lettelsen du føler når du beroliger smerte med et varmt bad eller en varmepute. De helbredende effektene av varme har blitt studert i århundrer. Dens smertelindrende evner og avslappende effekter er nesten alles favoritter. Nå kan du få den utrolige varmeterapien rett fra massasjestolen din.

La oss ta en titt på alle de fantastiske fordelene som varmeterapi tilbyr, og hvordan massasjestolen din kan gjøre det mye morsommere.

Avlaste spenning

Å bruke varme på kroppens muskler har vært kjent for å faktisk løsne og slappe av spenninger. Når musklene dine slapper av, reduseres spenningene og knutene som har samlet seg over tid. Det er gjenopprettende og avslappende. 

Lett muskelkramper

Musklene dine kan få krampe når de ikke får nok oksygen, og det er vanligvis på grunn av dårlig blodsirkulasjon. For å hjelpe dette ved å øke sirkulasjonen, kan du bruke varme.

Musklene løsner som nevnt ovenfor, og det er kjent at varme også øker blodstrømmen, og sirkulerer viktige næringsstoffer til musklene raskere og lettere. Å bruke massasjestolen din med alternativet varmeterapi, etter en treningsøkt eller når musklene dine er for stramme, kan være en fin måte å lette dem på og få dem til å helbrede seg selv litt raskere.

Ro i sinnet

Varmeterapi, når den brukes sammen med massasje, er ikke bare gunstig for ditt fysiske velvære, men det er også fantastisk for humør og mentalt velvære. Smerter er distraherende, og stress får kroppen til å produsere overflødig kortisol. At stress og smerter kan ødelegge stemningen, forverre eller til og med utløse psykiske helsemessige forhold.

Når du eliminerer smertene gjennom varme og massasje, som også kan eliminere stress, kan du fungere på ditt beste og øke de kjente kjemikaliene dine, kalt endorfiner, som kan bidra til å bekjempe angst og depresjon, og hjelpe deg til å føle deg mer som deg selv. Selvfølgelig er det ikke en kur, men det kan hjelpe.

Massasjestol skade

Nedre rygg 

Korsryggen din utsettes for så mye stress på daglig basis. Faktisk er det få områder som er under mer stress enn den stadig viktige basen i ryggraden. Tyngdekraften tar stadig en vekt på ryggraden din, og det er så mye verre for de som er aktive eller som står på beina hele dagen på jobben.

Det som er verre, ryggkompresjon gjør det vanskeligere å sirkulere de essensielle næringsstoffene og oksygenet. Når du bruker en massasjestol med korsryggsvarme, øker du blodstrømmen som du vet, og du vil også dekomprimere ryggraden takket være den tilbakelente stillingen og massasjen stolen tilbyr. Sammen fungerer alt for å kvitte deg med de utmattende smerter i korsryggen.

Reduser smerte i ledd

Husker du den forbedrede blodstrømmen vi snakket om? Vel, det kan også være bra for leddene dine. Næringsstoffene og oksygenet beveger seg mer fritt, og det er kjent at massasje hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer, hvorav noen kan samle seg i leddene.

I tillegg fungerer kroppen din mer effektivt på grunn av økt oksygen. Det kan redusere belastningen på leddene dine, noe som igjen kan føre til økt fleksibilitet og bevegelighet etter hvert som tiden går. Kroppene våre er intrikat forbundet, og når du tar vare på en del, kan det bidra til å forbedre en annen.

Varmeterapi alene er en effektiv teknikk, men når du kobler den sammen med fordelene med massasje, blir resultatene enda bedre. Kombinasjonen reduserer stress og spenninger i kroppen og arbeider for å forbedre den andre.

Varme kan synke dypere når muskelen er avslappet som en massasje kan gjøre, og massasje fungerer bedre på smidige muskler som varmen kan oppnå. Derfor finner mange massasjestoler med varme så mye mer effektive enn de uten den. Disse to er virkelig ment for hverandre.

For flere tips om hva du skal se etter når du skal velge massasjestol – Sjekk ut massasjestol kjøpsguide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *