Zero Gravity

Zero gravity

Massasjestoler har blitt mer og mer avanserte, og nå tilbyr de en rekke funksjoner som forbedrer opplevelsen din og øker de generelle helsemessige fordelene. En av disse utrolige funksjonene er Zero Gravity.

Zero Gravity er ekstremt populært, og folk overalt forkynner om det. Så, hva er null tyngdekraft og hva er fordelene med? Nedenfor får du vite hvorfor en Zero Gravity Massage Chair gir en enda mer imponerende massasje enn en tradisjonell stol.

Hva er Zero Gravity?

Zero Gravity-stillingen i massasjestoler ble inspirert av NASA fordi den etterligner den posisjonen astronauter antar når de skyter ut i verdensrommet. Denne stillingen fordeler vekten jevnt over kroppen, noe som fungerer perfekt for en astronaut og som også kan virke underlig for deg.

Hvordan virker det?

Når du velger Zero Gravity-modus, lener massasjestolen deg i en tilbakelent stilling, og beveger lårene på linje med ryggen for å maksimere komforten og minimere trykket.

Det er også stoler med to-trinns null tyngdekraft. Den andre fasen vinkler brukeren lenger bak, og beveger bena over hjertet. Denne stillingen kan øke blodstrømmen som igjen kan hjelpe hjertet og kroppen.

Hva er fordelene?

Så mye går med i konstruksjonen av en massasjestol, og hver funksjon er designet for å skape en best mulig opplevelse for hver person som setter seg ned i en. Spesielt Zero Gravity-posisjonering gir flere fordeler, inkludert:

Reduserte ryggsmerter – Vi legger press og stress på ryggene våre hele dagen. Zero Gravity tar vekten av ryggraden for mindre ubehag.

Økt sirkulasjon – Mens du ligger i Zero Gravity, er føttene på nivå med hjertet ditt, og bidrar til økt blodsirkulasjon. Dette kan hjelpe hjerte ditt, muskler og arterier, og hjelpe oss til å føle oss sunnere og til og med se sunnere ut.

Redusert hevelse – Når blodet ditt strømmer bedre, kan kroppen din redusere hevelse raskere.

Hjelper med pusten – Å ligge flatt kan gjøre det vanskelig for noen å puste. Zero Gravity støtter kroppen opp og hjelper med å åpne luftveier. Det kan også hjelpe de som lider av astma eller søvnapné.

Forbedret komfort og avslapning – Når du kombinerer alle fordelene ovenfor, får du bedre avslapning og et løft til det generelle velvære.

Hvor kan jeg kjøpe en massasjestol med Zero Gravity?

Akkurat her! Sjekk ut Mazzetti massasjestol som gir deg en fantastisk Zero Gravity funksjon.

For flere tips om hva du skal se etter når du skal velge massasjestol – Sjekk ut massasjestol kjøpsguide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *